Startseite

Software i Dizajn, eCommerce, Web Marketing i SEO
Započnite ili poboljšajte svoje poslovanje na vebu sa nama.

1. Brend

Sve počinje vašom pričom. Koji su vaši ciljevi? Koja osjećanja ljudi treba da povežu sa tvojom kompanijom? Šta radiš, kako i zašto…Ovdje smo da oblikujemo ideje za vas!

2. Vaša Vizija

Predstavićemo vam različite koncepte logotipa kako bismo prikazali kako bi vaš novi brending mogao izgledati. Zajedno biramo najbolje ideje i razvijamo ih u novi vizuelni identitet vašeg poslovanja.

3. Website

Sljedeći korak je razgovor o svemu vezanom za vaš website. Kreiramo plan i strukturu vašeg sajta, određujemo o čemu treba da govori kako bi zaista ideja doprla do vaše publike. Na osnovu toga, razvijamo jedinstven dizajn sajta, pažljivo uzimajući u obzir korisničko iskustvo i ključne fraze koje treba uključiti kako bismo postigli visok rang na Google pretrazi.

4. Reklamni materijal

Sada kada smo unapredili vaš brend na internetu, želimo razmotriti kako se doživljavate van digitalnog okruženja. Redizajniraćemo bilo koji tradicionalni marketinški materijal koji imate, poput vizit karti, brošura i letaka, kako bismo osigurali dosljedan vizuelni identitet i van online prisustva.

5. Održavanje

Pružamo različite mjesečne planove održavanja kako bismo osigurali da vaša veb lokacija ostane bez grešaka, brza i sigurna, bez potrebe za ponovnim redizajnom u narednim godinama. Uz pakete, uključene su i potrebne promjene.

6. Društvene mreže

Kao dodatnu pogodnost, nudimo i uslugu mjesečnog upravljanja dizajnom društvenih medija i zakazivanja objava. Svaki mjesec zajedno određujemo broj ažuriranja na svim vašim društvenim kanalima i kreiramo vizualno privlačne sadržaje u skladu s vašim brendom kako bismo osigurali da vaše objave dosegnu vašu publiku. Takođe, preuzimamo odgovornost za objavljivanje ažuriranja umjesto vas, dajući vam više vremena za poslovne aktivnosti.

Nach oben scrollen